UPOZORNĚNÍ: Příjem žádostí v programu NZÚ Light je opět otevřen.

Kontaktní údaje

Název firmy

SUPERIZOLACE s.r.o.

Adresa sídla

Smetanova 1462, 75501, Vsetín

IČ / jiné oprávnění

01920332

DIČ

CZ01920332

Telefon
Kontaktní osoba

Jana Tománková

Nabídka služeb

  • Stavební práce, zateplení, výstavba
  • Provádíme zateplení chytrou pur pěnou (Stříkaná izolace) a to střech, krovů, podkroví, stropů, stěn, podlah, základů. Zateplujeme rodinné domy, průmyslové objekty, výrobní haly. Tato izolační technologie je jedna z nejúčinnějších na světě. Stříkanou pěnovou izolací získáte nejmodernější a nejúčinnější způsob zateplení. Aplikace bez tepelných mostů splní požadavky každého zákazníka bez kompromisu. Díky nejmodernější technologii, kterou vlastníme Vám provedeme certifikovanou kvalitu aplikace.

    Kontaktujte specialistu

    Pošlete poptávku specialistovi nebo se zeptejte, s čím vám může pomoci.

    Vaše zpráva bude odeslána přímo na e-mailovou adresu specialisty. Státní fond životního prostředí ČR nemůže ovlivnit reakční dobu, formu a ani obsah odpovědi.

    Souhlasím se zpracováním osobních údajů v souladu s Nařízením (EU) 2016/679 o ochraně osobních údajů (GDPR), Státním fondem životního prostředí ČR se sídlem v Praze, za účelem odeslání e-mailové zprávy prostřednictvím tohoto on-line formuláře. Osobní údaje budou zpracovávány v elektronické podobě automatizovaným způsobem a nebudou poskytovány třetím osobám mimo specialisty, kterému je zpráva určena.